Tips voor het schrijven van fantastische berichten die de hoeveelheid internetverkeer naar uw site verhogen

duda-wsm • 8 februari 2022

Schijf over iets waar u verstand van hebt. Als u niet zoveel weet over een bepaald onderwerp dat uw lezers interesseert, nodig dan een expert uit om erover te schrijven.

Spreek uw doelgroep aan

U kent uw doelgroep als geen ander, dus houd deze in uw achterhoofd als u uw artikelen schrijft. Schrijf over iets wat uw doelgroep interesseert. Als u een Facebook-bedrijfspagina hebt waar veel op wordt gereageerd, kunt u eens in de reacties kijken voor inspiratie voor een onderwerp.


Neem de tijd om uw post uit te zetten

Schrijf eerst een kladversie als u een goed idee hebt. Sommige mensen beginnen met de titel en werken vervolgens aan de tekst. Andere beginnen met tussenkopjes en werken die verder uit. Kies de methode die het best bij u past.


Vergeet geen afbeeldingen toe te voegen

Zorg ervoor dat u een paar afbeeldingen van hoge kwaliteit aan uw blog toevoegt. Afbeeldingen onderbreken de tekst en maken de tekst daardoor leesbaarder. Afbeeldingen brengen ook emoties of ideeën over die moeilijk onder woorden zijn te brengen.


Redigeer de tekst zorgvuldig voordat u deze plaatst

Laat uw tekst een paar dagen liggen wanneer u er tevreden mee bent en lees hem daarna nog eens door. Waarschijnlijk wilt u nog wel wat toevoegen of juist verwijderen. Laat een vriend of collega de tekst lezen om ervoor te zorgen dat er in de tekst geen fouten zitten. Als de post geen fouten meer bevat, kunt u deze publiceren op uw blog.

Bodem(terroir), traditie en vakmanschap zijn de belangrijkste ingrediënten voor unieke Twentse streekproducten. De smaak begint eigenlijk al in de bodem. Door de specifieke eigenschappen als zand, grind, mineralen e.d. ontstaan gewassen met hun eigen smaak en kenmerken. De manier waarop de boer verder omgaat met zijn terroir, bepaalt zijn streekproduct.

De beekeerdgronden in Bentelo geven een eigen karakter aan de Twentewijn, de vele soorten kruiden en grassen in de beekdalen van de Lemselermaten voeden de lammeren van Bauke Bossink, natuurlijke weilanden van Twickel vormen de voedingsbron van het natuurlijke landvlees van Erve Nijhuis en echte boerenkaas komt van koeien die nog buiten hun voedsel bij elkaar hebben gescharreld. Asperges kun je niet aarden met klei, wortels en prei groeien mooi recht in het zachte zand en houden de smaak van de bodem vast……..

Van al deze mooie streekproducten worden, vaak nog volgens oude authentieke recepten, de mooiste streekgerechten gemaakt die elke levensgenieter zou moeten proeven. De basis is te vinden op de streekmarkt in Delden, elke eerste zaterdag van de maand. Daar staan meer dan 30 streekproducenten met hun eigen pure streekproducten en ….een mooi verhaal.

Als iedereen zich aan de coronaregels volgens evenementen houdt, wordt het weer een mooie markt!

Streekmarkt Twente, dat smaakt naar meer!

Streekmarkt Twente, zaterdag 5 februari, van 9.00 uur tot 15.00 uur.